Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Sombra del Viento (776274) - Mas Agusto Que Un Arbusto (310971) » 530188477: T47/J13/VI

Liga 530188477 Información oficial sobre el partido 530188477 en Hattrick

03.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VI.238 (14556)

C.D. Quintana Alineación oficial del equipo 'C.D. Quintana' en el partido 1 - 0 SS Arcadia Alineación oficial del equipo 'SS Arcadia' en el partido
Stephan Eifeler (85') 1 - 0
C.D. Quintana Alineación oficial del equipo 'C.D. Quintana' en el partido 1 - 0 SS Arcadia Alineación oficial del equipo 'SS Arcadia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Quintana Alineación oficial del equipo 'C.D. Quintana' en el partido 0 - 1 SS Arcadia Alineación oficial del equipo 'SS Arcadia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Quintana

Goles Goles

  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 una excel·lent centrada de Jop Brackx va arribar a Stephan Eifeler, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CDQDC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nicolas Brossard, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Jovan Ranković? Un error clamorós seu va donar a Amiran Julakidze una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Adam Jung va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CDQDC, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Jop Brackx va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Jung de CDQDC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SS Arcadia

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Stanisław Węgrzyn va estar a punt de posar per davant a SS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rodrigo Muñoz va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Węgrzyn va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ronny Vieux de SS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krzysztof Elwertowski de SS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Stanisław Węgrzyn va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.