Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchester Unnited (800404) - Locomotronix F.C (435476) » 530188466: T47/J12/VI

Liga 530188466 Información oficial sobre el partido 530188466 en Hattrick

26.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / VI.238 (14556)

Manchester Unnited Alineación oficial del equipo 'Manchester Unnited' en el partido 2 - 1 Miki team Alineación oficial del equipo 'Miki team' en el partido
Pierluigi Spolaore (56') 1 - 0
Matte Wedstad (68') 2 - 0
2 - 1 Vanni Innocenzi (85')
Manchester Unnited Alineación oficial del equipo 'Manchester Unnited' en el partido 2 - 1 Miki team Alineación oficial del equipo 'Miki team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Manchester Unnited Alineación oficial del equipo 'Manchester Unnited' en el partido 9 - 0 Miki team Alineación oficial del equipo 'Miki team' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester Unnited

Goles Goles

  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Manchester va posar-se per davant 1 - 0 al minut 56, quan Pierluigi Spolaore va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Manchester a 2 - 0. Matte Wedstad va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Manchester per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per András Pap, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Matte Wedstad va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Wolframm Bammer, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Josep Tomeu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Etxauz Aristi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Wolframm Bammer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66 de partit, el jugador Szymon Marchlewski de Manchester es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Miki team

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors de Miki no defallien en cap moment. Producte d'això, en Vanni Innocenzi va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Olivier Fens va estar a punt de posar per davant a Miki amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emil Vasilescu va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Miki van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Ruperto Barrero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Casper Kümmerer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Miki puguin veure en Olivier Fens jugant de nou; ja que al minut 19 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Diego Alvarado el va substituir sense tenir temps d'escalfar.