Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cotiver C.F. (437076) - C.D.Carriche (1461795) » 530178275: T47/J2/VI

Liga 530178275 Información oficial sobre el partido 530178275 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.184 (14502)

Vaqueros FC Alineación oficial del equipo 'Vaqueros FC' en el partido 2 - 2 C.D.Carriche Alineación oficial del equipo 'C.D.Carriche' en el partido
Daniel Oranguyen (18') 1 - 0
Diego Amat (27') 2 - 0
2 - 1 Luis Alfredo Flórez (42')
2 - 2 Assunto Vazzoler (68')
Vaqueros FC Alineación oficial del equipo 'Vaqueros FC' en el partido 2 - 2 C.D.Carriche Alineación oficial del equipo 'C.D.Carriche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vaqueros FC Alineación oficial del equipo 'Vaqueros FC' en el partido 3 - 1 C.D.Carriche Alineación oficial del equipo 'C.D.Carriche' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,3 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vaqueros FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Daniel Oranguyen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vaqueros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Amat va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Enrique Rupérez al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Amat va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Justo Alcubierre de Vaqueros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Daniel Oranguyen de Vaqueros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.D.Carriche

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): C.D.Carriche va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Luis Alfredo Flórez va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Assunto Vazzoler que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): C.D.Carriche va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Iván Piña es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Sadibou Pouye es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 34, però el porter va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Daniele Ranieri va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de C.D.Carriche que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Assunto Vazzoler va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Angelo Aliprandi no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Angelo Aliprandi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sadibou Pouye no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Stanev de C.D.Carriche va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Kainz de C.D.Carriche es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Niclas Rosian no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ralf Weithase.