Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scremento Kings (436185) - Outdoor Edition (1364856) » 530178171: T47/J9/VI

Liga 530178171 Información oficial sobre el partido 530178171 en Hattrick

05.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / VI.182 (14500)

Scremento Kings Alineación oficial del equipo 'Scremento Kings' en el partido 1 - 1 The Kuga's Alineación oficial del equipo 'The Kuga's' en el partido
0 - 1 Joachim Grießler (75')
François Loiseau (78') 1 - 1
Scremento Kings Alineación oficial del equipo 'Scremento Kings' en el partido 1 - 1 The Kuga's Alineación oficial del equipo 'The Kuga's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scremento Kings Alineación oficial del equipo 'Scremento Kings' en el partido 2 - 0 The Kuga's Alineación oficial del equipo 'The Kuga's' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scremento Kings

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Scremento aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan François Loiseau va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Scremento va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Nascimento Carvalho va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sırat Tahsin.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sócrates Penha va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Accensi.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Nascimento Carvalho de Scremento la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Alfredo Ruano de Scremento va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Roberto Nascimento Carvalho de Scremento per doble groga al minut 89.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Mario Güell es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sócrates Penha.

The Kuga's

Goles Goles

  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Joachim Griessler va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Kuga's, al minut 75. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Joachim Griessler de Kuga's, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Kuga's van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Helmut Enzl va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Fabrizio Sobot va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kuga's va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Geri Dechant va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcel Helldahl de Kuga's va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Thieu Spit va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alexandre Reau.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Wolf-Peter Stumbaum no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Sergey Panchenko.