Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Hippycat (1421726) - Deportivo Aragon (795325) » 530170066: T47/J10/VI

Liga 530170066 Información oficial sobre el partido 530170066 en Hattrick

12.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / VI.145 (14463)

Racing Sant Fost Alineación oficial del equipo 'Racing Sant Fost' en el partido 1 - 2 zotz Alineación oficial del equipo 'zotz' en el partido
0 - 1 Pol Cirera (67')
0 - 2 Erben van der Neut (81')
Luis Martínez Merino (83') 1 - 2
Racing Sant Fost Alineación oficial del equipo 'Racing Sant Fost' en el partido 1 - 2 zotz Alineación oficial del equipo 'zotz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Sant Fost Alineación oficial del equipo 'Racing Sant Fost' en el partido 1 - 1 zotz Alineación oficial del equipo 'zotz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,4 % 44,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Sant Fost

Goles Goles

  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El contraatac de Racing va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Luis Martínez Merino va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Racing van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Fabrizio Falsone va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Sylvain Candas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Giancarlo Burelli del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Leheren Toleratxipi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Racing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sylvain Candas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafał Klimczok.
  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Felipe Del Puerto, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a zotz, però Liran Nissan no va poder encertar el xut.

zotz

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del zotz va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pol Cirera, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Erben van der Neut va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Manthos Papathanasopoulos va estar a punt de posar per davant a zotz amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Ribadeneyra va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Maciej Sarnacki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Ribadeneyra, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Víctor Ribadeneyra va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pol Cirera, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.