Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nicolas F.c. (777878) - Gatzaras F.C (1336913) » 530165826: T47/J13/VI

Liga 530165826 Información oficial sobre el partido 530165826 en Hattrick

03.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VI.124 (14442)

Guadalest FC Alineación oficial del equipo 'Guadalest FC' en el partido 3 - 0 Titanes United Alineación oficial del equipo 'Titanes United' en el partido
Ernesto Santillán (37') 1 - 0
Antonio Mínguez Pérez (65') 2 - 0
Antonio Mínguez Pérez (71') 3 - 0
Guadalest FC Alineación oficial del equipo 'Guadalest FC' en el partido 3 - 0 Titanes United Alineación oficial del equipo 'Titanes United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guadalest FC Alineación oficial del equipo 'Guadalest FC' en el partido 1 - 1 Titanes United Alineación oficial del equipo 'Titanes United' en el partido
Tiene suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadalest FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Guadalest contenien la respiració mentre en Ernesto Santillán s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Antonio Mínguez Pérez va augmentar l'avantatge de Guadalest a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Antonio Mínguez Pérez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Guadalest i marcant el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Guadalest van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Antonio Bustos Fermoso des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Mínguez Pérez.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Antonio Mínguez Pérez estava fent un bon partit.

Titanes United

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Albiz Sasia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alwinus Siemssen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Titanes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fabrice Karl, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Titanes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gašpar Vodenac, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raimund Czegenberg de Titanes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Semblava que Moritz Höhle s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.