Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Araya (314594) - DaRua (436600) » 530159938: T47/J9/VI

Liga 530159938 Información oficial sobre el partido 530159938 en Hattrick

05.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / VI.103 (14421)

RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 2 - 1 Racing Libertario Alineación oficial del equipo 'Racing Libertario' en el partido
Pércio Viana Neves (23') 1 - 0
Şenol Nevbahar (35') 2 - 0
2 - 1 Josh Regis (63')
RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 2 - 1 Racing Libertario Alineación oficial del equipo 'Racing Libertario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 1 - 1 Racing Libertario Alineación oficial del equipo 'Racing Libertario' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Araya

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 23 minuts quan Pércio Viana Neves va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Araya.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Libertario. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Şenol Nevbahar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Araya es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 35.
  • 109 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Jean Bru després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Libertario Josh Regis, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Araya van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Şenol Nevbahar va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Pier Giorgio Di Mugno va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Araya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ilja Constantin Haselholz es va comportar com un juvenil al minut 54 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Araya sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Doña, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Dawid Hawryło de Araya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Racing Libertario

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Josh Regis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Levi Ulfer va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, Josh Regis de Libertario es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Edward Pałetko ocupà el lloc d'en Jan-Hendrik Thauer al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Libertario quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.