Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Morticons (1432681) - DaRua (436600) » 530159920: T47/J5/VI

Liga 530159920 Información oficial sobre el partido 530159920 en Hattrick

08.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VI.103 (14421)

The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 2 - 1 Racing Libertario Alineación oficial del equipo 'Racing Libertario' en el partido
Jean-Baptiste Pecheux (27') 1 - 0
1 - 1 Mario Aragón (72')
Reinhard Schümatschek (82') 2 - 1
The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 2 - 1 Racing Libertario Alineación oficial del equipo 'Racing Libertario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 4 - 0 Racing Libertario Alineación oficial del equipo 'Racing Libertario' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Morticons

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Morticons va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Jean-Baptiste Pecheux va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Reinhard Schümatschek va donar a Morticons un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Konrad Kłosowski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrzej Pruchniak va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrzej Pruchniak al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Felis Piña va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Morticons va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabian Toth va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrzej Pruchniak.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Konrad Kłosowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Morticons se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Morticons va gaudir d'un penal a favor al minut 80, però el jugador Fabian Toth va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Andrzej Pruchniak.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Paulí Vilatimó arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Baptiste Pecheux de Morticons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing Libertario

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Josh Regis entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Libertario, un peu providencial d'en Mario Aragón va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Libertario va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Josh Regis, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jan-Hendrik Thauer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aart Wolters.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ilja Constantin Haselholz de Libertario es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aart Wolters de Libertario va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".