Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AntiOyetas (771948) - Atletic club Palmeira (1458972) » 530154386: T47/J1/VI

Liga 530154386 Información oficial sobre el partido 530154386 en Hattrick

11.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VI.77 (14395)

AntiOyetas Alineación oficial del equipo 'AntiOyetas' en el partido 4 - 0 San Cristóbal de la Polantera C.F. Alineación oficial del equipo 'San Cristóbal de la Polantera C.F.' en el partido
Ard Meyer (13') 1 - 0
Vitomil Smodnik (17') 2 - 0
Vitomil Smodnik (56') 3 - 0
Jonas Wahling (76') 4 - 0
AntiOyetas Alineación oficial del equipo 'AntiOyetas' en el partido 4 - 0 San Cristóbal de la Polantera C.F. Alineación oficial del equipo 'San Cristóbal de la Polantera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AntiOyetas Alineación oficial del equipo 'AntiOyetas' en el partido 1 - 0 San Cristóbal de la Polantera C.F. Alineación oficial del equipo 'San Cristóbal de la Polantera C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AntiOyetas

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SCP. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ard Meyer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AntiOyetas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 13.
  • 134 Minuto 17 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de AntiOyetas al minut 17, que va llançar ajustat al pal en Vitomil Smodnik. 2 - 0 pels locals.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Als 56 minuts, Vitomil Smodnik va ampliar l'avantatge de AntiOyetas amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vitomil Smodnik arribés a peus de Jonas Wahling, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a AntiOyetas el 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15 en Dani Llenes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

San Cristóbal de la Polantera C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Goos Horemans va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Wang Jin Pin, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Andreas Bezdan-Hosius va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SCP que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): SCP van sortir al contraatac al minut 53, però Wang Jin Pin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SCP va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Amunds Ginters, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): SCP va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Wang Jin Pin va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): SCP es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ramón de Liaño no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Janar Vaher al camp.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 69 de partit, quan un jugador de SCP, en Carsten Schappert, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.