Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maccabi de Le Vantar (1332189) - MIS PRINCESITAS Y YO (1602119) » 530150253: T47/J2/VI

Liga 530150253 Información oficial sobre el partido 530150253 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.58 (14376)

Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido 4 - 0 bajistas F.C. Alineación oficial del equipo 'bajistas F.C.' en el partido
Alexander Krusanov (48') 1 - 0
Osvaldo Ollomol (54') 2 - 0
Patrici Duaïgues (68') 3 - 0
Osvaldo Ollomol (80') 4 - 0
Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido 4 - 0 bajistas F.C. Alineación oficial del equipo 'bajistas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido 5 - 0 bajistas F.C. Alineación oficial del equipo 'bajistas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi de Le Vantar

Goles Goles

  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va premiar Maccabi amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alexander Krusanov va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Maccabi va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Osvaldo Ollomol, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Patrici Duaïgues va incrementar l'avantatge de Maccabi amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Maccabi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Osvaldo Ollomol va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Osvaldo Ollomol va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Osvaldo Ollomol va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maccabi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Maccabi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joel Purje, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Maccabi va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Julián Monzón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Joel Purje de Maccabi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrici Duaïgues de Maccabi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Krusanov de Maccabi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Osvaldo Ollomol probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

bajistas F.C.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 52 (Tirita): Al minut 52, Paul Daniels de bajistas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.