Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almendralejo U.D (801952) - AttentiveLeaf (1455042) » 530143253: T47/J2/VI

Liga 530143253 Información oficial sobre el partido 530143253 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.26 (14344)

F.C.Canet de Falç Alineación oficial del equipo 'F.C.Canet de Falç' en el partido 2 - 0 AttentiveLeaf Alineación oficial del equipo 'AttentiveLeaf' en el partido
Charilaos Louka (8') 1 - 0
Sergio Robles (42') 2 - 0
F.C.Canet de Falç Alineación oficial del equipo 'F.C.Canet de Falç' en el partido 2 - 0 AttentiveLeaf Alineación oficial del equipo 'AttentiveLeaf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Canet de Falç Alineación oficial del equipo 'F.C.Canet de Falç' en el partido 2 - 0 AttentiveLeaf Alineación oficial del equipo 'AttentiveLeaf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Canet de Falç

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.Canet contenien la respiració mentre en Charilaos Louka s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Als 42 minuts de joc, els nois de F.C.Canet van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sergio Robles augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrian Paciurea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Armand Genestar, jugador de F.C.Canet, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 31. José Perales, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Adrian Paciurea de F.C.Canet es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

AttentiveLeaf

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AttentiveLeaf va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francesco Coppolino, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Perales no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tarcísio Carrolo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Gerald Burton va poder marcar per a AttentiveLeaf en un servei de cantonada picat per en Marcus McGuckian quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de AttentiveLeaf van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gauthier Indevuyst va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Gauthier Indevuyst va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Willy Sandholm de AttentiveLeaf es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Bacchetti de AttentiveLeaf es va guanyar la targeta groga merescudament.