Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Vallekas (124052) - BurelaCF (435136) » 530143076: T47/J13/VI

Liga 530143076 Información oficial sobre el partido 530143076 en Hattrick

03.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VI.24 (14342)

AGRS Alineación oficial del equipo 'AGRS' en el partido 2 - 0 BurelaCF Alineación oficial del equipo 'BurelaCF' en el partido
Lucas Cortit (24') 1 - 0
Luigi Tinozzi (54') 2 - 0
AGRS Alineación oficial del equipo 'AGRS' en el partido 2 - 0 BurelaCF Alineación oficial del equipo 'BurelaCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AGRS Alineación oficial del equipo 'AGRS' en el partido 3 - 0 BurelaCF Alineación oficial del equipo 'BurelaCF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AGRS

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): AGRS prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Lucas Cortit va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AGRS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luigi Tinozzi va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Massimo Pignataro del AGRS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): AGRS va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Eden Shomron va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimo Pignataro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): AGRS va estar a punt de marcar quan Christian Kronschnabl va fer una passada impressionant a Massimo Pignataro, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Rubén Pereda gairebé va marcar per a AGRS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Rubén Pereda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Carles Maria Potau va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eden Shomron de AGRS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Massimo Pignataro, jugador de AGRS, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 30. Mikeldi Gabikagoieaskoa, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

BurelaCF

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el BurelaCF sortien al contraatac. La falta llançada per Wilhelm Wozniak va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de BurelaCF van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 17 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Wilhelm Wozniak, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Zoubaïr Abid va estar a punt de posar per davant a BurelaCF amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Piotr Kordjalik va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BurelaCF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jaime Aguado Orea va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ramon Muntadas després que el jugador de BurelaCF li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jaime Aguado Orea ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.