Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BrétemaRCD (488466) - Aove Villacarrillo (1584057) » 530141817: T47/J8/VI

Liga 530141817 Información oficial sobre el partido 530141817 en Hattrick

29.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VI.17 (14335)

A.C.F. Calella Alineación oficial del equipo 'A.C.F. Calella' en el partido 2 - 1 Real Villamiel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Villamiel C.F.' en el partido
Ferriol Balfegó (38') 1 - 0
Ferriol Balfegó (41') 2 - 0
2 - 1 Dumitru-Cătălin Izbaşa (83')
A.C.F. Calella Alineación oficial del equipo 'A.C.F. Calella' en el partido 2 - 1 Real Villamiel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Villamiel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C.F. Calella Alineación oficial del equipo 'A.C.F. Calella' en el partido 2 - 0 Real Villamiel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Villamiel C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.F. Calella

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Ferriol Balfegó, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Calella es posava per davant!
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Als 41 minuts de joc, els nois de Calella van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ferriol Balfegó augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Calella va estar a punt d'arribar en un córner. En Jesús Luis Rodríguez va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Luis Rodríguez va rematar alt.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Calella va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ferriol Balfegó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Real Villamiel C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Un mica després, Dumitru-Cătălin Izbaşa de Villamiel va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Fabio Fagliani, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Manuel Trejo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 250 Minuto 43 (Ocasión de falta): Després de 43 minuts, José Fuica va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Fabio Fagliani el va poder desviar a córner.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Constant Regeer va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fabio Fagliani no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Umberto Scardovi de Villamiel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Nicolas Michel ocupà el lloc d'en Romain Coulon al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de Villamiel quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Villamiel va fer una substitució al minut 42. Savvas Argiroudis va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jan Łopata.