Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD ÁVILA ASCENSO (435967) - Baldaneta FC (1462094) » 530138216: T47/J3/VI

Liga 530138216 Información oficial sobre el partido 530138216 en Hattrick

25.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VI.3 (14321)

R.C Viladecans Alineación oficial del equipo 'R.C Viladecans' en el partido 0 - 2 Panamarillos Alineación oficial del equipo 'Panamarillos' en el partido
0 - 1 Miodrag Radonić (36')
0 - 2 Kurt van Mosselveld (41')
R.C Viladecans Alineación oficial del equipo 'R.C Viladecans' en el partido 0 - 2 Panamarillos Alineación oficial del equipo 'Panamarillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C Viladecans Alineación oficial del equipo 'R.C Viladecans' en el partido 2 - 0 Panamarillos Alineación oficial del equipo 'Panamarillos' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C Viladecans

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Vasyl Shved va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan José Garisas de Viladecans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lambert Peris de Viladecans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Frerik Cannaert de Viladecans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Lambert Peris se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Aad Dhaenens va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Viladecans va fer una substitució al minut 89. Aad Dhaenens va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tomi Stöcklin.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de Viladecans, en Abdelnacer Semlal, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Abdelnacer Semlal ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Panamarillos

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 36 minuts quan Miodrag Radonić va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Panamarillos.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Kurt van Mosselveld va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el Panamarillos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Miodrag Radonić va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kurt van Mosselveld.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 郭 (Guo) 仲贤 (Zhongxian) de Panamarillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Trevijano de Panamarillos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Semblava que Miodrag Radonić s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Kurt van Mosselveld de Panamarillos va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Frieder Rogers va entrar en el seu lloc.