Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hordikeria (1335788) - Fernan Nuñez C.F. (778805) » 530132103: T47/J5/V

Liga 530132103 Información oficial sobre el partido 530132103 en Hattrick

08.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / V.235 (5748)

Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido 0 - 1 Fernan Nuñez C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernan Nuñez C.F.' en el partido
0 - 1 Ewout Hegge (31')
Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido 0 - 1 Fernan Nuñez C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernan Nuñez C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido 3 - 0 Fernan Nuñez C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernan Nuñez C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hordikeria

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Touhami Limam va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el Hordikeria va posar setge sobre la defensa central visitant però en Touhami Limam no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Yiorgos Vourlidas de Hordikeria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Hordikeria puguin veure en Alejandro Astigarraga jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Carmelo Parra el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Fernan Nuñez C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Fernan va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Ewout Hegge va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Simon Chevillard va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Giorgio Illuminati, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 程 (Ching) 百德 (Baide), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ewout Hegge va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wolfgang Marstallsteg de Fernan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): El jugador de Fernan Seran Lobo Campos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Javier Uriona va entrar en el seu lloc.