Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia campió (1431433) - CAT-DPF (777757) » 530124096: T47/J7/V

Liga 530124096 Información oficial sobre el partido 530124096 en Hattrick

22.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / V.199 (5712)

Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 1 - 3 valkiria CF Alineación oficial del equipo 'valkiria CF' en el partido
0 - 1 Apichai Kijmongkolsak (30')
0 - 2 Ignacio Pardo García (60')
Odisseas Siatzis (75') 1 - 2
1 - 3 Jordi Trueta (83')
Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 1 - 3 valkiria CF Alineación oficial del equipo 'valkiria CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 2 - 0 valkiria CF Alineación oficial del equipo 'valkiria CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia campió

Goles Goles

  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): El públic de Valencia va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 75, va xiular un penal pels locals. Odisseas Siatzis no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Odisseas Siatzis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ionuţ Iov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Odisseas Siatzis tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ionuţ Iov hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Galbete de Valencia es va guanyar la targeta groga merescudament.

valkiria CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Apichai Kijmongkolsak va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, valkiria, al minut 30. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de valkiria va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ignacio Pardo García, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Jordi Trueta de valkiria va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de valkiria, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Iván Valero Guzmán va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Apichai Kijmongkolsak de valkiria es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86 de partit, el jugador Ignacio Pardo García de valkiria es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Apichai Kijmongkolsak va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.