Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camellorrys (798841) - Gildorian (1460303) » 530123369: T47/J7/V

Liga 530123369 Información oficial sobre el partido 530123369 en Hattrick

22.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / V.192 (5705)

Camellorrys Alineación oficial del equipo 'Camellorrys' en el partido 1 - 0 Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido
Urtzi Zoko (87') 1 - 0
Camellorrys Alineación oficial del equipo 'Camellorrys' en el partido 1 - 0 Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Camellorrys Alineación oficial del equipo 'Camellorrys' en el partido 2 - 0 Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camellorrys

Goles Goles

  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Corria el minut 87 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Urtzi Zoko, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Şerban Tutunea arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Camellorrys per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Január Lampert, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Paul Fişcă va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Enrique Mateo-Sagasta? Un error clamorós seu va donar a Paul Fişcă una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ildelfonso Soares va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71 de partit, el jugador Cassiano Alves Silva de Camellorrys es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Paul Fişcă.
  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ildelfonso Soares no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Atletico AkraLeuka

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En José Francisco Vianes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Akra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sava Petruţ va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Augusto Pedraza, jugador de Akra, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 27. Enrique Mateo-Sagasta, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Félix Hespital de Akra va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Javier García de la Vega, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.