Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Seminario C.F. (796316) - sonarteam (991545) » 530119814: T47/J4/V

Liga 530119814 Información oficial sobre el partido 530119814 en Hattrick

01.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / V.177 (5690)

Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido 1 - 1 sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido
0 - 1 Piper Ouzande (25')
Youp van Doorneveld (59') 1 - 1
Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido 1 - 1 sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido 0 - 1 sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Seminario C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Deportivo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 59, quan Youp van Doorneveld, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Deportivo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Michalis Prinianakis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stanislav Apostolov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Fede Galardi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deportivo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michalis Prinianakis de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Stanislav Apostolov probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

sonarteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Piper Ouzande va posar els visitants sonarteam per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Bohumír Hřídel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lucian Omsewitz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Antonio Rivet que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Lucian Omsewitz va estar a punt de posar per davant a sonarteam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bohumír Hřídel va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Navid Aslifard de sonarteam es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.