Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALADROC (314520) - Atletico Lorca (1455291) » 530115791: T47/J1/V

Liga 530115791 Información oficial sobre el partido 530115791 en Hattrick

11.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / V.159 (5672)

Racion de Chocos Alineación oficial del equipo 'Racion de Chocos' en el partido 3 - 1 BALON DE ORO Alineación oficial del equipo 'BALON DE ORO' en el partido
Karel Titěra (9') 1 - 0
Karel Titěra (30') 2 - 0
Ynon Zaydman (63') 3 - 0
3 - 1 Anttoni Koivu (70')
Racion de Chocos Alineación oficial del equipo 'Racion de Chocos' en el partido 3 - 1 BALON DE ORO Alineación oficial del equipo 'BALON DE ORO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racion de Chocos Alineación oficial del equipo 'Racion de Chocos' en el partido 2 - 1 BALON DE ORO Alineación oficial del equipo 'BALON DE ORO' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,9 % 10,6 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racion de Chocos

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Racion va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Karel Titěra va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Karel Titěra de Racion va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Racion pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ynon Zaydman va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Racion Rodger Watt quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Giancarlo Giustacchini l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tuca de Moraes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Jara al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ynon Zaydman va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Brás Nazaré, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Paride Carrano de Racion va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BALON DE ORO

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Anttoni Koivu va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Avi Megidish va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Andrija Šajatović ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Paco Sáinz va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Artur Arderius va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Jerónimo Ribolzi de BALON va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nicanor Ventoso va prendre el seu rol al minut 40.