Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Raja FC (1582278) - Arabateam (437355) » 530115785: T47/J13/V

Liga 530115785 Información oficial sobre el partido 530115785 en Hattrick

03.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / V.158 (5671)

inter de patraix Alineación oficial del equipo 'inter de patraix' en el partido 1 - 1 Los Griguis Alineación oficial del equipo 'Los Griguis' en el partido
Aureli Fontaner (22') 1 - 0
1 - 1 Sérvulo Lazo (68')
inter de patraix Alineación oficial del equipo 'inter de patraix' en el partido 1 - 1 Los Griguis Alineación oficial del equipo 'Los Griguis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
inter de patraix Alineación oficial del equipo 'inter de patraix' en el partido 1 - 0 Los Griguis Alineación oficial del equipo 'Los Griguis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inter de patraix

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aureli Fontaner de patraix aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): patraix va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Miroslav Kuchyňka va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Sabır Can Neyyir gairebé va marcar per a patraix des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): patraix va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aureli Fontaner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ildefonso Herrera.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Aureli Fontaner va entorpir al marcador d'en Sabır Can Neyyir per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Geir Nordskog de patraix es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Norberto Rubén Pino va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de patraix es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Los Griguis

Goles Goles

  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Griguis va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sérvulo Lazo aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Griguis, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Carlos Cantó va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Griguis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sérvulo Lazo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Luis Carlos Martínez Barón després que el jugador de Griguis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 47 (Tirita): Al minut 47 de partit, el jugador Carlos Cantó de Griguis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Marc Cardoner no li va importar gens ni mica.