Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villaventin FC (1339580) - Quintanar FC (1580368) » 530110569: T47/J9/V

Liga 530110569 Información oficial sobre el partido 530110569 en Hattrick

05.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / V.136 (5649)

mesoncf Alineación oficial del equipo 'mesoncf' en el partido 2 - 1 CHEKEBO FC Alineación oficial del equipo 'CHEKEBO FC' en el partido
Jung-Eum Shim (13') 1 - 0
Alexandre Bastier (30') 2 - 0
2 - 1 Luis Báscones (64')
mesoncf Alineación oficial del equipo 'mesoncf' en el partido 2 - 1 CHEKEBO FC Alineación oficial del equipo 'CHEKEBO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
mesoncf Alineación oficial del equipo 'mesoncf' en el partido 6 - 0 CHEKEBO FC Alineación oficial del equipo 'CHEKEBO FC' en el partido
Es un cenizo 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mesoncf

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Jung-Eum Shim, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Alexandre Bastier de mesoncf va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Luigi Rigamonti es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 34, però el porter va aturar el seu xut.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El mesoncf ho intentava per la dreta per mitjà de David Görges, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sławomir Misiowiec va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 234 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Al minut 72 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Maximilià Muxí, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jung-Eum Shim, jugador de mesoncf, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 28. Attila Hompoth, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

CHEKEBO FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 64 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Luis Báscones.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tal Tapuchi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Pascal Michel Nickkoppen? Un error clamorós seu va donar a Naraly Aldabergenov una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Antoine Heckner va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Antoni Giedrych no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tal Tapuchi de CHEKEBO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Báscones de CHEKEBO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.