Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Quinta Del Yogurt (1599000) - CT Stars (489275) » 530110480: T47/J8/V

Liga 530110480 Información oficial sobre el partido 530110480 en Hattrick

29.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / V.135 (5648)

La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 3 - 2 Tumber F.C. Alineación oficial del equipo 'Tumber F.C.' en el partido
0 - 1 Vitiza Cadilla (17')
Edgar Llorens (22') 1 - 1
Alejandro Vidanía (39') 2 - 1
2 - 2 Juan Manuel Domingotegui (51')
Antonio García de la Plata (75') 3 - 2
La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 3 - 2 Tumber F.C. Alineación oficial del equipo 'Tumber F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 5 - 1 Tumber F.C. Alineación oficial del equipo 'Tumber F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 22 minuts, el tirador de faltes del La Quinta va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Edgar Llorens, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alejandro Vidanía, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador Antonio García de la Plata de La Quinta, després de 75 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Joaquín Serrano del La Quinta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Sanz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42, Ugo Salerno de La Quinta va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Óscar Lara Martínez de La Quinta va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Janus Denning Hansen va prendre el seu rol al minut 78.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sixte Ballada va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Tumber F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vitiza Cadilla va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 en Juan Manuel Domingotegui va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Juan Manuel Domingotegui, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Manuel Domingotegui de Tumber la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Marcin Rytka va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.