Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS PARDOS DE LA MUERTE (1431782) - The Chasers (1438041) » 530103988: T47/J4/V

Liga 530103988 Información oficial sobre el partido 530103988 en Hattrick

01.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / V.108 (5621)

F.C Hortonenc Alineación oficial del equipo 'F.C Hortonenc' en el partido 1 - 2 Los Gurises Alineación oficial del equipo 'Los Gurises' en el partido
Jorge Marín Martínez (39') 1 - 0
1 - 1 Ivo Haarman (66')
1 - 2 Youssouf Ichafi (69')
F.C Hortonenc Alineación oficial del equipo 'F.C Hortonenc' en el partido 1 - 2 Los Gurises Alineación oficial del equipo 'Los Gurises' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Hortonenc Alineación oficial del equipo 'F.C Hortonenc' en el partido 4 - 0 Los Gurises Alineación oficial del equipo 'Los Gurises' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Hortonenc

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Jorge Marín Martínez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Hortonenc.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martín Lagos Mármol va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cosmin Tecuceanu de Hortonenc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Gurises

Goles Goles

  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 en Ivo Haarman va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 69, en Mihai Dobrotă la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Youssouf Ichafi que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Francisco Morquecho, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mihai Dobrotă no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Wigald Borstel va estar a punt de posar per davant a Gurises amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Morquecho va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Roman-Paul Pfeilsticker, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Haşmet Omur de Gurises va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.