Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Puerto Moral (988104) - Miramar Soldiers (311236) » 530100144: T47/J3/V

Liga 530100144 Información oficial sobre el partido 530100144 en Hattrick

25.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / V.93 (5606)

monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 2 - 6 Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido
0 - 1 Paolino Alparone (2')
Cosmin Ţurcanu (18') 1 - 1
1 - 2 Vicente 'Vinagre' Viniegra (24')
1 - 3 Maurilio Mella (38')
1 - 4 Gordon Bollschweiler (63')
1 - 5 Paolino Alparone (73')
Huso Obuća (74') 2 - 5
2 - 6 Ben Ulrich (84')
monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 2 - 6 Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 3 - 3 Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monguis

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Cosmin Ţurcanu de monguis va aconseguir igualar el partit al minut 18, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): monguis va reduir el marcador al minut 74 a 2 - 5 quan Huso Obuća va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): monguis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Foppe Dekkers hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Renato Gagliardini. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Cosmin Ţurcanu de monguis es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 86, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vincenzo Friargiu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Miramar Soldiers

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Soldiers Paolino Alparone va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Vicente 'Vinagre' Viniegra que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Soldiers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Maurilio Mella es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del monguis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gordon Bollschweiler la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Soldiers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 63.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Enrique Marian va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Paolino Alparone, que no va fallar i va marcar el 1 - 5.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Soldiers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ben Ulrich va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 6 en Maurilio Mella ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Bartolomé Dabrowsky el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Nikola Stoilov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vicente 'Vinagre' Viniegra, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paolino Alparone. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Maurilio Mella, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.