Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

StoneValley Grapers FC (492253) - Atlético Parleño (1457192) » 530100122: T47/J11/V

Liga 530100122 Información oficial sobre el partido 530100122 en Hattrick

19.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / V.92 (5605)

Pura filosofía Alineación oficial del equipo 'Pura filosofía' en el partido 1 - 3 Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido
0 - 1 Eric Ramon (47')
0 - 2 Iker Sánchez Sáinz (69')
Gabriel Jiménez Sallas (71') 1 - 2
1 - 3 Xavier Sentmartí (85')
Pura filosofía Alineación oficial del equipo 'Pura filosofía' en el partido 1 - 3 Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pura filosofía Alineación oficial del equipo 'Pura filosofía' en el partido 2 - 0 Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pura filosofía

Goles Goles

  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passava el minut 71 del matx, quan l'atent Gabriel Jiménez Sallas va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): filosofía va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Quique García-Drake en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Weyler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Claudio Tucci va estar a punt de marcar al minut 83 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guerau Pastó de filosofía va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Parleño

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 47, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eric Ramon es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Iker Sánchez Sáinz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atlético eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 85, Xavier Sentmartí va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Iker Sánchez Sáinz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlético van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luis Cotera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iker Sánchez Sáinz de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29, Seifeddine Belhaj de Atlético es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Guillermo Portugal es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xavier Sentmartí.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Eric Ramon que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Íñigo Neo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.