Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

robroy FC (776733) - Rayo Langreo (1431172) » 530099579: T47/J5/V

Liga 530099579 Información oficial sobre el partido 530099579 en Hattrick

08.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / V.83 (5596)

robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido 2 - 1 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
Alejandro Gaytán (5') 1 - 0
1 - 1 Abraam Almuíña (11')
Alberto Viurra (76') 2 - 1
robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido 2 - 1 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido 1 - 3 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

robroy FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del robroy contenien la respiració mentre en Alejandro Gaytán s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Corria el minut 76 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alberto Viurra, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, Rodolfo de Oro gairebé va marcar per a robroy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 31, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Can Yerik sempre els tira per la dreta i en José Suárez, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dylan Destrez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Viurra de robroy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alejandro Gaytán no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Rayo Madrilense

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Madrilense va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Abraam Almuíña.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Rene Vilstrup va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Lemus ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Osetia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Es duien 61 minuts de partit jugats quan Juan Lemus va estar a punt de posar per davant a Madrilense amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dragomir Udovic va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Era el minut 19 quan després d'una dura entrada, el jugador Oidor Urdanibia de Madrilense s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Balbino Aguilar.