Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Javilongo Atlético (1436528) - El muro legendario "Súper Hits" (439336) » 530097082: T47/J2/V

Liga 530097082 Información oficial sobre el partido 530097082 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / V.75 (5588)

REAL RASTAFA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL RASTAFA C.F.' en el partido 0 - 3 f.c victoria Alineación oficial del equipo 'f.c victoria' en el partido
0 - 1 Lino Scazzoso (11')
0 - 2 Marcos Lezaun (40')
0 - 3 Maciej Jagliński (89')
REAL RASTAFA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL RASTAFA C.F.' en el partido 0 - 3 f.c victoria Alineación oficial del equipo 'f.c victoria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REAL RASTAFA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL RASTAFA C.F.' en el partido 2 - 0 f.c victoria Alineación oficial del equipo 'f.c victoria' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL RASTAFA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Matassa va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mattia Gorlani va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En 達也 (Tatsuya) 森田 (Morita) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RASTAFA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Jaques Hohl de RASTAFA va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 26, però no va estar gaire encertat.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Bastien Guérin quasi marca en una jugada assajada de córner que Ralph Jenicke havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Ivo Popov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Ottokar Weiske va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bastien Guérin de RASTAFA es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ralph Jenicke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ottokar Weiske de RASTAFA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88 del partit, Ottokar Weiske de l'equip RASTAFA, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Ivo Popov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Fabius Goldhafer.

f.c victoria

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 11 minuts quan Lino Scazzoso va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a victoria.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Marcos Lezaun va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a victoria.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): El jugador Maciej Jagliński de victoria es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): victoria quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Carlo Mumoli va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Steffen Enste.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Damien Catherine de victoria es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de victoria, en Hene Columberg, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.