Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Caimán (120476) - .Mes Que Un Club. (1458168) » 530089041: T47/J11/V

Liga 530089041 Información oficial sobre el partido 530089041 en Hattrick

19.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / V.38 (5551)

Atlético Caiman Alineación oficial del equipo 'Atlético Caiman' en el partido 3 - 3 Los Vagonçios Alineación oficial del equipo 'Los Vagonçios' en el partido
José Campanga (32') 1 - 0
Armiche Solares (35') 2 - 0
2 - 1 Heiko Sailer (37')
2 - 2 Manuel González Socueva (38')
Clemente Sáiz López (40') 3 - 2
3 - 3 Heiko Sailer (89')
Atlético Caiman Alineación oficial del equipo 'Atlético Caiman' en el partido 3 - 3 Los Vagonçios Alineación oficial del equipo 'Los Vagonçios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atlético Caiman Alineación oficial del equipo 'Atlético Caiman' en el partido 5 - 1 Los Vagonçios Alineación oficial del equipo 'Los Vagonçios' en el partido
Tiene mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Caiman

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en José Campanga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Atlético.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vagonçios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Armiche Solares la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlético es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 35.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Atlético va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 40 Clemente Sáiz López va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Horrach de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, Atlético va veure com el seu jugador José Campanga havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Adrià Chust entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Atlético es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carlos Martínez Ruiz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Hurtado al camp.
  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Quan Rubén Serra va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 87, Atlético sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Los Vagonçios

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Heiko Sailer era molt més ràpid que el defensa Adrià Chust. Al minut 37, el jugador de Vagonçios va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Manuel González Socueva va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 38.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Tomé Viniegra va anar directament als peus de Heiko Sailer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Heiko Sailer de Vagonçios, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. La jugada d'estratègia del Vagonçios per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Cecilio Berniz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Francisco Manuel Vidaurre, el jugador de Vagonçios va ser expulsat al minut 43.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Passats 19 minuts de joc, en Cecilio Berniz de Vagonçios va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Pedro Tomé Viniegra, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Rafael Tosesón. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.