Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real El Sol (1599869) - HOLTER (1431032) » 530088962: T47/J5/V

Liga 530088962 Información oficial sobre el partido 530088962 en Hattrick

08.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / V.37 (5550)

Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido 3 - 0 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
Urbano Chirico (2') 1 - 0
Saúl Guazola (3') 2 - 0
Saúl Guazola (11') 3 - 0
Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido 3 - 0 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido 2 - 0 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Txuri

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Txuri van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Urbano Chirico va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Ioritz Mendigoen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Saúl Guazola va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 3.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Txuri va augmentar la diferència quan Saúl Guazola no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miloš Kalas per poc que no incrementa el marcador al minut 14. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Radosław Ziemniak va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Germanas Žalebinas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Radosław Ziemniak va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Mehmet Ali Nesim va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Urbano Chirico, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Urbano Chirico de Txuri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Marnix Vermeiren, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

HOLTER

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): HOLTER va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Santo Trielli va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de HOLTER van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Santo Trielli va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Fidel Dapena quasi marca en una jugada assajada de córner que Alifonso Rengifo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): El HOLTER va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 63, però en Caitan Arnedo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88 de partit, el jugador Julio Núñez de HOLTER es va lesionar lleugerament però va poder continuar.