Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jumilla CD (800190) - Wesser F.C (1338613) » 530084612: T47/J1/V

Liga 530084612 Información oficial sobre el partido 530084612 en Hattrick

11.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / V.13 (5526)

Chilifu Furbo Clu Alineación oficial del equipo 'Chilifu Furbo Clu' en el partido 1 - 1 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
Oleguer Ballester (7') 1 - 0
1 - 1 Soriano Mauri (77')
Chilifu Furbo Clu Alineación oficial del equipo 'Chilifu Furbo Clu' en el partido 1 - 1 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chilifu Furbo Clu Alineación oficial del equipo 'Chilifu Furbo Clu' en el partido 2 - 0 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chilifu Furbo Clu

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Oleguer Ballester de Chilifu aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Gallano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Rodrigo Villate gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matute Moreira va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Andrei David una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Matute Moreira va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Euromijos. La jugada d'estratègia del Chilifu per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rodrigo Villate va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigo Villate de Chilifu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): En David Solano va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Los Euromijos

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Soriano Mauri va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Euromijos i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Euromijos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Roth Sunnix, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Euromijos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco José Pascual, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.