Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Confinado2 (1458462) - MONTAU CF (1578879) » 530076388: T47/J7/IV

Liga 530076388 Información oficial sobre el partido 530076388 en Hattrick

22.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / IV.37 (3460)

Dark Pumas F.C Alineación oficial del equipo 'Dark Pumas F.C' en el partido 0 - 2 MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido
0 - 1 Adolfo Urquizu (31')
0 - 2 Julio Español (85')
Dark Pumas F.C Alineación oficial del equipo 'Dark Pumas F.C' en el partido 0 - 2 MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dark Pumas F.C Alineación oficial del equipo 'Dark Pumas F.C' en el partido 2 - 0 MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Pumas F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Giovanni Lozada va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 23, i va passar la pilota a José Ricardo Fonseca, però aquest no va encertar a marcar.
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Kenneth Ludvigsen tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Dean Bosworth va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 84 (Ocasión de falta): Kenneth Ludvigsen va llançar una falta directa al minut 84 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Giovanni Lozada de Pumas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Kibar Güfte s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): José Ricardo Fonseca semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

MONTAU CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, MONTAU es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adolfo Urquizu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de MONTAU va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Julio Español, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Adolfo Urquizu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Muíños, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El MONTAU va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Toni Bustelo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Bustelo de MONTAU es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Toni Bustelo de MONTAU es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 69.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolfo Urquizu de MONTAU va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): Juan Imizcoz estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.