Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Devils, (1435682) - Roldan C.D. (1332322) » 527772553: T47/R1

Copa 527772553 Información oficial sobre el partido 527772553 en Hattrick

08.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 1

Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido 1 - 4 Cistinoicos Alineación oficial del equipo 'Cistinoicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido 1 - 2 Cistinoicos Alineación oficial del equipo 'Cistinoicos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,6 % 75,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Devils,

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de RED per la dreta va donar com a resultat un gol de Józef Dominas al minut 40 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Sabkhi Haji va ser clau en la jugada d'atac de RED al minut 47, quan ell mateix va fer una passada brutal a Emmanuel Dihile, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jean Marchandise no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olly Wilmink.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean Marchandise de RED va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cistinoicos

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del Cistinoicos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rafael Villena, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el Cistinoicos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Stanisław Kapczyński, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Slim Sabbar de Cistinoicos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Theodor Lostedt va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Rui Pedro Afonso va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raúl Buelna, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el Cistinoicos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ivo Vivić s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Cistinoicos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Dorin Pamfile no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Steven Balthazard al camp.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): Armand Albajrami no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Okko Malmström.