Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Clásicos (124609) - Polgas Coin (1414150) » 526748795: T46/R10

Copa 526748795 Información oficial sobre el partido 526748795 en Hattrick

20.05.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 10

Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido 3 - 1 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido 0 - 2 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
Tiene bastante suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Clásicos

Goles Goles

  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Joaquín Sampedro va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Joaquín Sampedro va marcar al minut 82 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): En Luis Vasallo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Clásicos Bogdan Socaciu quasi marca al minut 7 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Miguel 'El Bueno' Rodrigo Gil l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El Clásicos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Błażej Ochmann va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Clásicos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Miguel 'El Bueno' Rodrigo Gil des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Clásicos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel 'El Bueno' Rodrigo Gil ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Grégoire Leroy de Clásicos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Polgas Coin

Goles Goles

  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Guillaume Petitot va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 4 la va desaprofitar Adam Vilk de Polgas, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Oto Kysucký va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Oto Kysucký va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Anastasi Galmés, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Jörg Vasil de Polgas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.