Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Motxilotarrak (486253) - Almeria 2023 (124644) » 526524329: T46/R8

Copa 526524329 Información oficial sobre el partido 526524329 en Hattrick

06.05.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 8

Motxilotarrak Alineación oficial del equipo 'Motxilotarrak' en el partido 0 - 4 Imbencibles F.C Alineación oficial del equipo 'Imbencibles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Motxilotarrak Alineación oficial del equipo 'Motxilotarrak' en el partido 2 - 1 Imbencibles F.C Alineación oficial del equipo 'Imbencibles F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Motxilotarrak

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Filemón Osborne va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Motxilotarrak.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): David Gabaldón va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Zulafiqar Samir va rebre molts aplaudiments. Al minut 79 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Floras Nerkevičius i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Motxilotarrak, però el xut de Serviliano Cayetano Moreno va sortir bastant desviat.

Imbencibles F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de I.F.C eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 25, Kazimierz Hamernik va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): José Ángel Hurtado va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a I.F.C.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, I.F.C va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser José Ángel Hurtado.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip I.F.C va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Herrmann Mühlfeldner va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 29 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Felipe Ordoñez va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en David Gabaldón el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Miikka Keisala va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.