Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peitieiros F C (1437331) - Magnetism FC (1461961) » 526273809: T46/R6

Copa 526273809 Información oficial sobre el partido 526273809 en Hattrick

22.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 6

Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido 4 - 6 Gasol All Stars Alineación oficial del equipo 'Gasol All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido 2 - 1 Gasol All Stars Alineación oficial del equipo 'Gasol All Stars' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,3 % 18,1 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peitieiros F C

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Peitieiros prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Bernard Trigaux va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Peitieiros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jordi Pont progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Peitieiros va aconseguir el 3 - 1 quan Bernard Trigaux va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 112 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Peitieiros s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jordi Pont que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 104 i suposava l'empat a 4 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bernard Trigaux va superar els defenses rivals per velocitat al minut 24 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El Peitieiros va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Nino Simbula la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 牛 (Ngau) 敦澤 (Dunze) al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Musa Maina va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Morten Hagedorn de Peitieiros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Morten Hagedorn de Peitieiros per doble groga al minut 86.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 95 (Evento clima: sol, K.O. potente): Anton Antov estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 107 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Augusto Calças maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Gasol All Stars

Goles Goles

  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Thierry Richenberger va demostrar la seva experiència quan al minut 40 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!
  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Un mica després, Thierry Richenberger de GAS va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 87 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Avenir Maminov marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Avenir Maminov quedar desmarcat i marcar per a GAS al minut 96. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 105, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Avenir Maminov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.
  • 182 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thierry Richenberger, que va ser qui va marcar 4 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): GAS va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 38 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Jesús Tapia Cabezón va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 59, en un 1 contra 1 amb el porter, però Mykyta Bazhan va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jesús Tapia Cabezón des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Thierry Richenberger al minut 84 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.