Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cardosa Style (485727) - santpeterfisherman (1337744) » 526134935: T46/R5

Copa 526134935 Información oficial sobre el partido 526134935 en Hattrick

15.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 5

Monkoide Alineación oficial del equipo 'Monkoide' en el partido 1 - 5 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Monkoide Alineación oficial del equipo 'Monkoide' en el partido 4 - 3 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,0 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monkoide

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Passat el minut 40 de joc, Jordi Ramoneda facilitava les coses al Monkoide amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Claudio Gradenigo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Bryan Bretoni rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Jorge Bustelo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Taco Hertgers va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raymond Teurrekens.

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Javier Medina Ruiz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge Hornillos va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Javier Medina Ruiz, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Axel Boulogne de santpeterfisherman va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Axel Boulogne va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): santpeterfisherman quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Samuele Perra va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Jorge Hornillos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raymond Teurrekens va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Fontirroig de santpeterfisherman amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.