Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Varona CF (438899) - Monreal (772184) » 526134912: T46/R5

Copa 526134912 Información oficial sobre el partido 526134912 en Hattrick

15.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 5

Varona CF Alineación oficial del equipo 'Varona CF' en el partido 1 - 3 Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Varona CF Alineación oficial del equipo 'Varona CF' en el partido 2 - 1 Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,7 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varona CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): VCF prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Jeff Pearce va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Xevi Maxenchs de VCF va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Xevi Maxenchs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VCF.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Frej Tobiasson va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per Stilling de VCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Gianvito Zanaboni de VCF va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Per Stilling va entrar en el seu lloc.

Monreal

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Casimir Tortajada, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 39.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Casimir Tortajada va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yeray Iturrieta de Monreal l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 27 (Ocasión de falta): El jugador visitant Rogeli Vañó va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 27 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Monreal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergi Paixà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Sergi Paixà de Monreal es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.