Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rolgar C.F. (1580415) - CD Mirandés (125325) » 526134875: T46/R5

Copa 526134875 Información oficial sobre el partido 526134875 en Hattrick

15.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 5

Rolgar C.F. Alineación oficial del equipo 'Rolgar C.F.' en el partido 1 - 4 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rolgar C.F. Alineación oficial del equipo 'Rolgar C.F.' en el partido 1 - 3 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rolgar C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Isidro Bausa Lopez de Rolgar va demostrar les seves habilitats al minut 43 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Rolgar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Taylan Mutlu de Rolgar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Taylan Mutlu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rafael Fierro, jugador de Rolgar, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 42. Ernesto Vázquez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

F.C.Illas Sicas.

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, OSicas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alejandro Sáez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Olaf Lengerer entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al OSicas, un peu providencial d'en Otto Leppimäki va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ricardo Montenegro va augmentar l'avantatge de OSicas a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Alejandro Sáez de OSicas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Ricardo Montenegro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marc Maruny va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Otto Leppimäki de OSicas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Everton Buscaglia.
  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Olaf Lengerer, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.