Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armando86 (1372535) - NaRaNJiTo CHES (122416) » 526134750: T46/R5

Copa 526134750 Información oficial sobre el partido 526134750 en Hattrick

15.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 5

Rochester Alineación oficial del equipo 'Rochester' en el partido 3 - 0 Kardem Pena Alineación oficial del equipo 'Kardem Pena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rochester Alineación oficial del equipo 'Rochester' en el partido 3 - 0 Kardem Pena Alineación oficial del equipo 'Kardem Pena' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rochester

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Rochester va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Niko Enkenberg va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Alexey Kashintsev va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Rochester va augmentar la diferència quan Ian Baltus no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Rochester per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Alexey Kashintsev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Venceslau Longueira va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Jesús Bigorda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafał Bajer al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alexey Kashintsev va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Kompyang Sadikin no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el Rochester amb un home menys.
  • Minuto 85 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Niko Enkenberg va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Arnes Ištuk no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): Mauro Gheza estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Kardem Pena

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Caleb Cornwallis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kardem que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Héctor Ángel Pieretti Bravo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Kardem van sortir al contraatac al minut 78, però Héctor Ángel Pieretti Bravo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Héctor Ángel Pieretti Bravo de Kardem la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yiannis Kokkalis.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Adrián Yepes maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.