Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charro&Co SAD (47541) - CampNou_Passio (488861) » 525957226: T46/R4

Copa 525957226 Información oficial sobre el partido 525957226 en Hattrick

08.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 4

Eivissa_top Alineación oficial del equipo 'Eivissa_top' en el partido 3 - 1 CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eivissa_top Alineación oficial del equipo 'Eivissa_top' en el partido 3 - 0 CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eivissa_top

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mauro Maiquez de Eivissa_top aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Eivissa_top va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bernardo Etxabere va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 135 Minuto 87 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Nil Masachs va demostrar la seva experiència quan al minut 87 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en César Medrano Ruiz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ali Moudani rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El Eivissa_top ho intentava per la dreta per mitjà de Mauro Maiquez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Auger Gellida, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Nil Masachs gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Massimo Di Bello va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nil Masachs de Eivissa_top la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Bernardo Etxabere de Eivissa_top va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Gartzia Arazketa ocupà el lloc d'en Mauro Maiquez al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Eivissa_top quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

CampNou_Passio

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Gunnar Ehrlich va pentinar un córner cap al segon pal que Asher Young va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Milan Boukal va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Asher Young.