Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Boo (1585050) - Basozelai F.C. (314995) » 525956907: T46/R4

Copa 525956907 Información oficial sobre el partido 525956907 en Hattrick

08.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 4

Caldereteño FC Alineación oficial del equipo 'Caldereteño FC' en el partido 4 - 3 Basozelai F.C. Alineación oficial del equipo 'Basozelai F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caldereteño FC Alineación oficial del equipo 'Caldereteño FC' en el partido 1 - 1 Basozelai F.C. Alineación oficial del equipo 'Basozelai F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caldereteño FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kenneth Mohrle va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Marcin Tessmer va fer al minut 69 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alper Kurt, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alper Kurt.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabián Moreno Sánchez de Caldereteño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Georgi Dimitrov de Caldereteño va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bruno van der Lande va prendre el seu rol al minut 74.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): José Rey va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fabián Moreno Sánchez va xutar fora per a Caldereteño, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Caldereteño Gábor Mészáros no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kasper Rupiński es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Caldereteño, Kenneth Mohrle, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sigismondo Toniolo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Kasper Rupiński va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Caldereteño i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Railson Chaves Neto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Caldereteño.

Basozelai F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En César Campino va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Basozelai van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Albert Bessó va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Basozelai va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Catello Barazzetti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 107, quan en Joaquín Raya Núñez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 110 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Basozelai van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 110 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Roberto Serrano Pacheco, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dani Crivillé de Basozelai es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Kasper Rupiński de Basozelai, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Railson Chaves Neto en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roberto Serrano Pacheco xutant per a Basozelai va fer anar la pilota just on la volia, però Railson Chaves Neto, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Joaquín Raya Núñez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Basozelai.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Stefano Arosio de Basozelai, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Railson Chaves Neto en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Basozelai Xavián Rivera va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Basozelai Catello Barazzetti va intentar enganyar Railson Chaves Neto amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.