Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing_yellow_club (1418213) - Vallecas Club de Fútbol (439738) » 525956763: T46/R4

Copa 525956763 Información oficial sobre el partido 525956763 en Hattrick

08.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 4

racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido 5 - 3 R.C.D. saespa Alineación oficial del equipo 'R.C.D. saespa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido 3 - 2 R.C.D. saespa Alineación oficial del equipo 'R.C.D. saespa' en el partido
Tiene suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,7 % 28,1 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing_yellow_club

Goles Goles

  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Joan Josep Jorba de racing_yellow_club va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Reimund Ditterich, que no va perdonar.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Kyle Archer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Claude Bizon que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Mario Tarabochia, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. racing_yellow_club es posava per davant!
  • 121 Minuto 114 (Gol por el centro): racing_yellow_club va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 114 Oliver Kühnel va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 116 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan racing_yellow_club va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mauro Daso des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Reimund Ditterich va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Nils Adder va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mario Tarabochia per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vasily Shichkov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Nils Adder, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 216 Minuto 113 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Carlos María Dager va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Nils Adder, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oliver Kühnel de racing_yellow_club es va guanyar la targeta groga merescudament.

R.C.D. saespa

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Glen Hartley va posar els visitants Saespa per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 72 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Józef Majzel marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Glen Hartley va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Saespa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Şahin Çiner va quedar-se sol davant el porter Djibo Mane, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Şahin Çiner al minut 19 semblava entrar, però Djibo Mane va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.