Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RSD Coruña (993933) - Rapid BotàniK (122377) » 525956696: T46/R4

Copa 525956696 Información oficial sobre el partido 525956696 en Hattrick

08.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 4

RSD Coruña Alineación oficial del equipo 'RSD Coruña' en el partido 5 - 6 Atlético de Javi FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Javi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RSD Coruña Alineación oficial del equipo 'RSD Coruña' en el partido 1 - 4 Atlético de Javi FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Javi FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RSD Coruña

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Coruña van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Stéphane Glachant en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Sönmez Betik s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mirko Lancia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Coruña es posava per davant 3 a 2.
  • 122 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Coruña prenia la batuta de l'encontre al minut 104, quan en Benedikt Pfisterer va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Coruña va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mirko Lancia la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El Coruña va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Nándor Csalavári va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mirko Lancia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Águila de Coruña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Coruña Xavi Montserrat va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sébastien Dupe, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mihály Süveg va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Coruña i 4 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Arlindo Parente xutant per a Coruña va fer anar la pilota just on la volia, però Mihály Süveg, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Benedikt Pfisterer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Coruña Nándor Csalavári va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Atlético de Javi FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Armands Vesmiņš va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 26 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Armands Vesmiņš de Atlético va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 26.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): El jugador visitant Benoît Aulnette va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 88 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 106 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atlético va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Teófilo López va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Xavi Montserrat, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Burçin Esendal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Burçin Esendal es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Semblava que Moritz Zingg s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Armands Vesmiņš de Atlético, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Xavi Montserrat en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Gia Nozadze anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Atlético.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Atlético, Stefano Tossani, col·locà la pilota just a les mans d'en Xavi Montserrat. El marcador: 4 - 6.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atlético Mihály Süveg va intentar enganyar Xavi Montserrat amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.