Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vall del Ges (801132) - Nopassaran1417 (48791) » 525713641: T46/R3

Copa 525713641 Información oficial sobre el partido 525713641 en Hattrick

01.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 3

Rmadrid forever Alineación oficial del equipo 'Rmadrid forever' en el partido 4 - 3 Los ultimos f.c Alineación oficial del equipo 'Los ultimos f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Rmadrid forever Alineación oficial del equipo 'Rmadrid forever' en el partido 4 - 5 Los ultimos f.c Alineación oficial del equipo 'Los ultimos f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rmadrid forever

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rmadrid va ser Leonardo Pontanari.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Rmadrid va aconseguir el 2 - 0 quan Cristoph Dürrnagel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 del partit, el jugador Gustavo Juvino de Rmadrid va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Rmadrid s'avançava al marcador al minut 87, després d'un rebot que va caçar en Alex Cruz Mendes per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Ivan Vidriksen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sultan Wissam Al-Tamimy havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Mateusz Wower del Rmadrid ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Los ultimos f.c

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Un mica després, Willy Llumiquinga de ultimos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 33 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Włodzimierz Sęk.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Willy Llumiquinga va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tomas Andrian la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Giacomo Raucci va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Otter Hurt va estar a punt de posar per davant a ultimos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Gilabert va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dino Musulin va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 75 de joc.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Till Grisiger sol davant la porteria al minut 87, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henry Eggerschwiler.