Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turon infierno (773441) - PAYER (993553) » 525713547: T46/R3

Copa 525713547 Información oficial sobre el partido 525713547 en Hattrick

01.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 3

turon infierno Alineación oficial del equipo 'turon infierno' en el partido 2 - 4 PAYER Alineación oficial del equipo 'PAYER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
turon infierno Alineación oficial del equipo 'turon infierno' en el partido 3 - 1 PAYER Alineación oficial del equipo 'PAYER' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

turon infierno

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Steffen Ritschel de infierno, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): infierno va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ambroży Tomanek, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lampros Gagkidis que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Kevin Littleton arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mustafa Mohd Kamarul Azhar va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): infierno va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivan Slavkov en un 1 contra 1 amb el porter Timoteu Padrón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Adrian Aamodt va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Manuel Sanz va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

PAYER

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Emiliano Manupelli que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mirko Kukk va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Luciano La Rocca va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Ambroży Tomanek.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Emiliano Manupelli de PAYER va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tan Ilgaz al minut 3 semblava entrar, però Nikolay Novokreshchenov va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.