Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keyto FC (1435456) - Mr Beast FC (798256) » 525713038: T46/R3

Copa 525713038 Información oficial sobre el partido 525713038 en Hattrick

01.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 3

conos C.F Alineación oficial del equipo 'conos C.F' en el partido 6 - 8 infernalus f.c. Alineación oficial del equipo 'infernalus f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
conos C.F Alineación oficial del equipo 'conos C.F' en el partido 3 - 3 infernalus f.c. Alineación oficial del equipo 'infernalus f.c.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,9 % 29,7 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

conos C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Tay An Jing va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de conos.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del infernalus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tay An Jing la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del conos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 41.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gerardo Lázaro Garrido de conos va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gerardo Lázaro Garrido ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, conos es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Sergio Piñeiro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de conos.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Norbert Kindermann va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Guillaume Marcade, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jaime Cotorro per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Radu-Gheorghe Mateş va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Gerardo Lázaro Garrido va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Norbert Kindermann va estar a punt d'avançar els locals al minut 103 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Roluf Aures de conos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giovanni Marasca de conos es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 106 (Lesión leve): Alfredo Perazo de conos va abandonar el terreny de joc després de 106 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Carlos Ibarra va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Sergio Piñeiro de conos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de conos, Juan Carlos Ibarra, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de conos Tay An Jing va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Radu-Gheorghe Mateş va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 6 - 6
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de conos Gerardo Lázaro Garrido va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

infernalus f.c.

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Piotr Hoffmann de infernalus després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): infernalus van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 81, quan Per Bäckstål va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Heinrich Wilhelm es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 162 Minuto 109 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 109, quan Per Bäckstål va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): infernalus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marcin Sadaj es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Per Bäckstål quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfredo Perazo, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Yann Bret no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Bennie Overweg.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de infernalus Filippo Properzi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Carlos Ibarra es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Piotr Hoffmann de infernalus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Juan Carlos Ibarra en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Radu-Gheorghe Mateş va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de infernalus Per Bäckstål no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Carlos Ibarra es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 8.