Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.F. Potterin (1589269) - GranAstur (48727) » 525712589: T46/R3

Copa 525712589 Información oficial sobre el partido 525712589 en Hattrick

01.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 3

R.C.F. Potterin Alineación oficial del equipo 'R.C.F. Potterin' en el partido 2 - 4 GranAstur Alineación oficial del equipo 'GranAstur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.F. Potterin Alineación oficial del equipo 'R.C.F. Potterin' en el partido 2 - 0 GranAstur Alineación oficial del equipo 'GranAstur' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.F. Potterin

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Rubén Valenzuela Ucedo de Potterin, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 104 Minuto 86 (Gol de penalti): El públic de Potterin va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 86, va xiular un penal pels locals. Roger Bernús no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stacy Schmitt de Potterin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Després de 19 minuts, Potterin va veure com el seu jugador Manuel Iracorri havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Bartolomé Ríos López entraria per ocupar el seu lloc.

GranAstur

Goles Goles

  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el GranAstur va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Daniel Torre aconseguint el 1 - 1.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): En José García-Soberón va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Celestino Alfonso la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, GranAstur va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Agustín Fonfría.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Celestino Alfonso de GranAstur va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el GranAstur sortien al contraatac. La falta llançada per Daniel Torre va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En José García-Soberón de GranAstur va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Abel Tatjé va prendre el seu rol al minut 79.