Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

transalpero (1583911) - Chiseira F.C. (1595807) » 525712461: T46/R3

Copa 525712461 Información oficial sobre el partido 525712461 en Hattrick

01.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 3

transalpero Alineación oficial del equipo 'transalpero' en el partido 4 - 2 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
transalpero Alineación oficial del equipo 'transalpero' en el partido 0 - 1 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

transalpero

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): El transalpero no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Helwig Palladino es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Mojmír Paskuda s'emportà una gran ovació del públic local al minut 68, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de transalpero el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Perfeito Novo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 2!
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 83 minuts quan Helwig Palladino va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 2 per a transalpero.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Mojmír Paskuda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): transalpero van sortir al contraatac al minut 39, però Rodrigo Herrera va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): transalpero van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Simon Durand va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

Chiseira F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Isma Toll sempre és una garantia. Al minut 9, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Emre Kıraç marcar el 0 - 1 per al Chiseira.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 17 de partit va donar a Chiseira l'avantatge per 0 - 2. Sergio Otero en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Isma Toll, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Chiseira va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): El jugador visitant Emre Kıraç va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 82 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 87 en Víctor Paz Fajardo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Renato Lanzas Manzanares va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bolesław Pelowski de Chiseira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Massimo Bonello ocupà el lloc d'en Antero Guldrís al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de Chiseira quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.