Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Formentera FC (1419059) - la perla de andalucia c.f. (994380) » 525712338: T46/R3

Copa 525712338 Información oficial sobre el partido 525712338 en Hattrick

01.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 3

Atletico Alpanseque Alineación oficial del equipo 'Atletico Alpanseque' en el partido 2 - 3 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Alpanseque Alineación oficial del equipo 'Atletico Alpanseque' en el partido 3 - 2 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,5 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Alpanseque

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fritz Nowack, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Alpanseque una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Cristian Bejinaru, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fritz Nowack va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Ilie Cozma va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Fritz Nowack arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Alpanseque van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però José Elorriaga va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Enric Cubias es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Javier Urquijo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Enrique Fragoso va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 82 en Olio Enea va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Alvar Iriso podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Theo Amon va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Christoph Wiesengrund va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Behzad Mazidi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Alvar Iriso quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.