Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los melenas c.f. (435892) - Rey de Gatos FC (1595594) » 525712171: T46/R3

Copa 525712171 Información oficial sobre el partido 525712171 en Hattrick

01.04.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 3

los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido 5 - 2 Rey de Gatos FC Alineación oficial del equipo 'Rey de Gatos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido 7 - 4 Rey de Gatos FC Alineación oficial del equipo 'Rey de Gatos FC' en el partido
Tiene mala suerte 7.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los melenas c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tjeerd de Bie ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, melenas es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Óscar Bustos Fermoso va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de melenas.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Stephen Schneider va incrementar l'avantatge de melenas amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dorin Stănculescu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a melenas.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de melenas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ariel Eduardo Goux progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tjeerd de Bie de melenas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a melenas, Stephen Schneider va caure lesionat al minut 75, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Rey de Gatos FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Noe Corvelle, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 31.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Anastasie Cilibeanu va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Gatos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local João Gonzaga va desviar el xut final de Anastasie Cilibeanu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vassilis Panopodis de Gatos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Passats 20 minuts de joc, en Noe Corvelle de Gatos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.